orkesten
muziek.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Orkesten

 • Jazz trio jazztraffic
  Jazz Trio JazzTraffic verzorgt aangename easy listening jazz en diner muziek live op de achtergrond, voor uw receptie en diner.
  http://www.jazztraffic.nl/links/
 • Jazzcombo exotatrio
  Jazzcombo het Exotatrio verzorgt de achtergrondmuziek op uw feest, bruiloft, receptie of zakelijke evenement. U kunt ons eenvoudig online of telefonisch boeken. Een gitaar trio stevig geworteld in de traditie van de jazz, maar met veel muzikale ruimte voor drums en contrabas. Jazz, maar wel toegankelijk, Swingend, maar ook melodieus. Het Exotatrio bestaat uit drie ervaren, enthousiaste musici, maar kan desgewenst worden uitgebreid tot een groter jazzcombo met zangeres, pianist en/of saxofonist. Marcel Karreman - gitaar Han Slinger - contrabas Maarten Zwarts - drums Zet \"Radio Exota\" aan op uw computer en bekijk de Foto\'s. Maar vooral, beleef de Video\'s! Allemaal op onze website www.exotatrio.nl
  http://www.exotatrio.nl
 • Majazztic
  Wij zijn Majazztic.Heeft u een receptie, diner, opening of een ander evenement en u wilt live muziek, dan spelen wij daar met veel plezier. Er kan in verschillende samenstellingen worden opgetreden. Zo kan voor formele gelegenheden in duo (gitaar en saxofoon) worden opgetreden. Voor feestelijke gelegenheden is het mogelijk om een bassist toe te voegen.
  http://www.majazztic.nl/

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Orkesten